Hopp til innholdet
OP

Brukerveiledning — Hvordan bruke PDF-verktøy

Detaljerte beskrivelser og trinn-for-trinn-instrukser for hvert verktøy. Velg et verktøy nedenfor eller bruk søket.

Rediger

Åpne verktøy →
Åpne verktøy →
Åpne verktøy →
Åpne verktøy →
Åpne verktøy →
Åpne verktøy →
Åpne verktøy →
Åpne verktøy →
Åpne verktøy →
Åpne verktøy →
Åpne verktøy →
Åpne verktøy →
Åpne verktøy →
Åpne verktøy →
Åpne verktøy →

Konverter

Åpne verktøy →
Åpne verktøy →
Åpne verktøy →
Åpne verktøy →
Åpne verktøy →
Åpne verktøy →
Åpne verktøy →
Åpne verktøy →
Åpne verktøy →
Åpne verktøy →
Åpne verktøy →
Åpne verktøy →
Åpne verktøy →
Åpne verktøy →
Åpne verktøy →

Sikkerhet

Åpne verktøy →
Åpne verktøy →
Åpne verktøy →

Mer

Åpne verktøy →
Åpne verktøy →
Åpne verktøy →
Åpne verktøy →
Åpne verktøy →
Åpne verktøy →
Åpne verktøy →

Skyimport/-eksport

Har OptimaPDF tilgang til filene mine i Google Drive/OneDrive/SharePoint?

Det kommer an på tjenesten. Google Drive: OptimaPDF får bare tilgang til filer du velger eller som appen oppretter. Dropbox: du velger filen i Dropbox sitt eget vindu, og for å lagre bes det bare om rett til å skrive filer. OneDrive og SharePoint: Microsofts påloggingsvindu ber om tilgang til alle filene dine (SharePoint: nettsteder), fordi denne integrasjonen ikke har en smalere tillatelse. Bare nettleseren din bruker den, og bare for å hente eller lagre filen du angir. Tokenet når aldri serveren vår, og vi blar ikke i lagringen din.

Hvorfor må jeg logge på hver gang?

Påloggingen er midlertidig med vilje: tilgangstokenet finnes bare i denne nettleserfanen og slutter å virke etter kort tid eller når fanen lukkes. Vi lagrer det ikke på noen server. For SharePoint husker nettleseren nylig brukte nettsteder, så etter pålogging velger du dem med ett klikk.

Kan andre personer se de tilkoblede skykontoene mine?

Nei. Listen over nylig brukte SharePoint-nettsteder og hurtigbufferen til OneDrive-velgeren lagres bare i nettleserens localStorage. De når aldri OptimaPDF-serveren og synkroniseres ikke mellom enheter. Bare den som bruker samme nettleser på samme datamaskinkonto, kan se dem.